17.3 C
Hilversum
zondag, 20 augustus 2017

Stage bij 6FM

Streekomroep 6FM (locatie Hilversum) is de ideale stageplek voor mediastudenten die alle facetten van het mediavak onder de knie willen krijgen. Bij onze streekomroep krijg je eigen verantwoordelijkheid en wordt er van je verwacht dat je nieuwswaardige items en specials maakt. We zijn actief op het gebied van radio, televisie en natuurlijk online waarbij social media een grote rol speelt.

Bij 6FM leer je door het gewoon te doen. Vele stagiairs hebben daarom al een succesvolle stageperiode bij ons volbracht.

Wij zijn nog op zoek naar:

Camjo stagiairs 

Wat verwachten we van je?

  • je vergaart nieuws uit de regio Gooi en omgeving
  • je maakt zelfstandig nieuwsitems voor radio en televisie
  • je doet onderzoek in samenwerking met de redactie
  • je bereidt interviews voor en neemt deze ook af
  • je onderhoudt een actief lokaal netwerk
  • je schrijft voice-overteksten

Wat verwachten we van een ?

Je doet hetzelfde als een verslaggever/journalist. Alleen jij kunt zelf ook de camera bedienen en monteren. Voor jou is nieuwsgierigheid vanzelfsprekend. Je wilt altijd met nieuws scoren maar als je een lokaal kunstenaar moet interviewen doe je dit met dezelfde passie. Je bent niet bang om in de telefoon te klimmen om zoveel mogelijk informatie in te winnen. Je past altijd hoor en wederhoor toe en kunt objectief redeneren. Heb jij toevallig ook nog een gezonde dosis humor dan pas je in elk geval prima in ons team.

Wil jij ook bij 6FM stage lopen? Schrijf ons een korte motivatie en voeg je cv toe en stuur deze naar ostrik@rtihilversum.nl

Wil je meer weten over deze stage? Dan kan je altijd bellen met Oscar Strik. Hij is bereikbaar via 035 6772300.