Scherp de Zeis

In Scherp de Zeis hoor je elke week twee uur lang Bruisend Nederpop. Van Guus Meeuwis tot Armin van Buuren en van Doe Maar tot Kensington: het komt allemaal voorbij. Bandjes, singer-songwriters, gloednieuwe muziek, klassiekers uit het verleden, grote hits, verborgen pareltjes: Scherp de Zeis opent voor jou de Schatkamer van de Nederpop! 

Bruisende items
Naast muziek bestaat het programma ook uit een vast aantal onderdelen waarin muziek vaak een rol speelt. Zo heeft het nieuws uit de wereld van de Nederlandse muziek ruimte gekregen in de rubriek NederNieuws en wordt er specifieke nieuws uit de omgeving in het Regionieuws behandeld. In het item Molen, Tulp & Grachtenpand, hoor je cultureel nieuws uit eigen land. Scherp de Zeis is ook op de live-podia te vinden tijdens Volop in de Schijnwerpers en de NederAgenda. In Bekend Herkend hoor je het origineel van een nummer en een fijne cover daaavan. Tijdens de ProostPlaat gaat Scherp de Zeis op zoek naar de favoriete Nederlandse feestplaten van de luisteraars uit Gooi en Eemland.
 
ProostPlaat
In de ProostPlaat is elke week ruimte voor jouw favoriete feestplaat om je maandagavond, werkweek én favoriete feestje mee te openen. Geef door welk en waarom juist dat nummer je zo vrolijk maakt via: scherpdezeis@6FM.nl en wie weet hoor je jouw nummer wel terug als de ProostPlaat in Scherp de Zeis!
 
Meer dan alleen radio
E-mail: scherpdezeis@6fm.nl
Facebook: Facebook.com/scherpdezeis6FM
Twitter: Twitter.com/scherpdezeis6FM

Komende week...

  • Scherp de Zeis
    Aanstaande dinsdag om 21:00 uur.

Uitzending gemist

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten