Vroeger of Later

Op 21 november met Siebe Palmen live in de studio! Al tijdens zijn opleiding aan het Conservatorium van Utrecht, waar hij in 2011 afstudeerde in de richting Zang Jazz/Pop, besloot Siebe zich te gaan toeleggen op de kleinkunst en het theaterlied, dus verdiepte hij zich onder meer in het acteren van een lied. Ook volgde hij in de voorbereidingen op zijn eindexamenvoorstelling diverse gastlessen bij docenten waarvan wijlen theaterzanger Maarten van Roozendaal niet onvernoemd mag blijven. Sindsdien werkte Siebe (mee) aan diverse voorstellingen, waaronder de jeugdvoorstelling Miles en Tram 7, en voor het Café Theater Festival de voorstellingen Man, de enige echte (2014) en Wat moet het stil zijn in de hemel (2016). In 2015 bracht Siebe zijn debuut-EP Onkruid uit.
Dinsdagavond vanaf 19.00 uur is het tijd voor mooie theaterliedjes in Vroeger of Later bij Radio 6FM.
Vroeger of Later, een programma met veel aandacht voor kleinkunst, nederpop, cabaret en gesprekken met theatermakers. Presentatie Jos Moll en Mischa Spelt.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties kun je ons bereiken via vroegeroflater@6fm.nl of via Facebook: https://www.facebook.com/VroegerLater

Vroeger of Later is iedere dinsdagavond vanaf 19:00 uur te beluisteren bij Radio 6FM, via de ether op 92.0 FM, 105.1FM of 106.2 FM, via de kabel op 92.3, via de TV met live beelden uit de studio via Ziggo kanaal 40 of wereldwijd via de live stream via www.6fm.nl. Vroeger of Later wordt later in de week ook uitgezonden op Radio 9 Oostzaan.   

Komende week...

  • Vroeger of Later
    Aanstaande dinsdag om 19:00 uur.

Uitzending gemist

U kunt uitzendingen tot twee weken geleden terugluisteren. Fragmenten blijven onbeperkt beschikbaar.

Fragmenten