Fragment gemist

6FM Zaterdag - Wandeling over landgoed Oud Bussem

Op vrijdag 20 oktober organiseert de Historische Kring Huizen een wandeling over landgoed Oud Bussem. Terreinbeheerder Jan Loggen vertelt waarom dat interessant is.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Expert van de week - Adopteren uit het asiel

Beheerder Rianne Steenbeek van het dierenasiel Crailo vertelt over het adopteren van een dier uit het asiel: waar moet je op letten en hoe gaat het in zijn werk? Ze introduceert ook het dier van de maand, zie onze Facebookpagina (6fmzaterdag) voor meer informatie.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Lancering acties Huizen voor St. Maarten

Van 11 oktober tot 11 november loopt de actie Huizen voor Sint-Maarten. Verslaggever Jaap Kos was bij de aftrap op het gemeentehuis en sprak met Rotarian Gert-Jan van Brummelen en wethouder Janny Bakker.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Open dag scouting Raboes

Stichting Raboes in Laren houdt vandaag open dag. Voorzitter Leon Vos en groepsleidster Anita zijn de hele ochtend druk in de weer geweest om de dag een succes te maken.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Oud Valkeveen Vermakelijkheidsretributie

Aan de telefoon de uitbater van Oud Valkeveen Michael van de Kuit. Hij vreest dat hij door een belasting aanslag van de Gemeente Gooisemeren de prijs van de toegang omhoog moet doen.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Lezing Gooische Vrouwenzaken 19 oktober in Brinkhuis

Mirjam Vis en Eleonore Schins vertellen over hun bedrijf Re-Job waarmee ze de reintroctie van vrouwen in het arbeidsproces begeleiden.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Open dag hospice Kajan

Op zondag 15 oktober houdt Hospice Kajan open huis. Directeur Meike van der Burgh-Smit vertelt wat een hospice precies inhoudt en wat er gaat gebeuren op de open dag.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Resultaten van het raadspodium

Afgelopen donderdagavond vond in het gemeentehuis van Huizen een raadspodium plaats, waar burgers met de gemeente mochten meedenken over de inrichting van het gebied rondom de krachtcentrale.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Groot Goois Dictee

Op dinsdag 17 oktober wordt in Hilversum het Groot Goois Dictee georganiseerd. De opbrengst gaat naar het bestrijden van laaggeletterdheid. Het dictee wordt voor de derde keer gehouden, maar is in de loop der jaren wel wat aangepast.... Aan de telefoon nieuwslezer Raymond Serré, samensteller van het dictee wat plaats vindt in het Raadhuis in Hilversum, Dudokpark 1.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Oktoberfest Laren

Stephan Theebe vertelt over het uitverkochte evenement.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Geschiedenis Astoria Chalet op Crailoo 1900

Wekelijks item over de geschiedenis van Blaricum door Frans Ruijter.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Column van de week

Op deze warme zaterdag gaat de column van de week over herfst, eekhoorntjes en mollenverkeersborden. De microfoon was voor Hetty Eijbers.

Luister fragment