Fragment gemist

6FM in Business - Amerpoort

In de studio 5 kinderen met een beperking die vertellen wie en wat ze zijn

Luister fragment

6FM in Business - Piet Hein Koning van Healthy Earth

Piet Hein Koning van Healthy Earth

Luister fragment

6FM in Business - 7 Gooise Zangers in de Vorstin op 12 Mei

12 mei as treden maar liefst 7 zangers uit 't gooi op in de Vorstin in Hilversum. De enorm stoere vrouw achter deze mannen is Jolanda Osendarp en zij heeft mede initiatiefnemer Martin Warmerdam meegenomen om te vertellen over dit nu reeds feestelijke evenement.

Luister fragment

6FM in Business - Kiwanis Pieter Kwak over Goois Jazz Festival

Pieter Kwak is van de Kiwanis en betrokken bij de organisatie van het Goois Jazz Festival.

Luister fragment

6FM in Business - Christien Kuysters over Papageno Accompagnato 2018

De Stichting Papageno bestaat 20 jaar en dat verdient de nodige aandacht. Op 11 April vindt er een benefiet-avond plaats in het Koninklijke Concertgebouw in Amsterdam. Of we even een rondje name dropping kunnen doen? Ja hoor ... Hou je vast ... Aaltje en Jaap van Zweden, Paul de Leeuw, Guus Meeuwis, Erik Scherder, Laurien Hessels, Radio Philharmonisch Orkest, Paul Fagel eva ..... Er zijn zowel nog een paar stoelen als tafels ... dus mocht u hierbij aanwezig willen zijn ... google even op Papageno.

Luister fragment

6FM in Business - Ondernemer Carl Gerkens CDA Gooise Meren

Carl Gerkens is vrijwel heel zijn leven werkzaam geweest als ondernemer in de reis branche. Heeft in die hoedanigheid aan de wieg van vele vele initiatieven gestaan die anno 2018, klinkende niet meer weg te denken namen in deze branche zijn. Ennnnnn zoals wij onvoldoende vaak zeggen … if you need something done … ask a busy man. Want ook Carl zag kans naast dit werk vele vele nevenfuncties te bekleden. We lopen ze langs, maar 1 in het bijzonder willen we benadrukken en dat is zijn betrokkenheid bij het CDA Gooise Meren.

Luister fragment

6FM in Business - Hans Borremans over de 3e Matthaus Passion Huizen op 28 maart as

Hans Borremans, u weet wel, de man die we ooit aankondigden als de voorzitter van 90% van het Huizer verenigingsleven is bijvoorbeeld 1 van de drijvende krachten achter de Huizer Matthaus Passion. Nu willen we het deze keer niet over het optreden zelf hebben … maar juist over de logistiek achter de schermen van dit evenement. Want dat er bij een paar uurtjes muziek … bijna een volledig jaar aan voorbereidingen vooraf gaat is wellicht niet iets wat de meeste mensen zich realiseren.

Luister fragment

6FM in Business - Dorpsbelangen Wijdemeren lijsttrekker Jan-Jaap de Kloet voor zelfstandigheid

Jan Jaap de Kloet is de broer van Co-tje jr (zo zegt hijzelf), en tevens de zoon van radiomaker Co de Kloet sr. Maar dat is niet bepaald en exact de reden waarom we hem uitgenodigd hebben … alhoewel … het toch wel extreem bijzonder is dat juist deze familie reeds sedert 1982 al .. vertegenwoordigd is in de lokale politiek van Kortenhoef eo. Anno 2018 is Jan-Jaap lijsttrekker van Dorpsbelangen en tevens wethouder Financiën ea van de gemeente Wijdemeren… en terwijl Co sr. voor het eerst niet op de lijst staat … heeft de eerder genoemde Co jr. ervoor gezorgd dat er toch weer een Co op de lijst van Dorpsbelangen staat.

Luister fragment

6FM in Business - Kirsten Dashorst van patisserie My Sweet Nature heeft het hart op de juiste plaats

Kirsten Dashorst was vorige week verhinderd met een wel heel goede reden, het is daarom dat we haar voor vanmiddag opnieuw uitgenodigd hebben om over haar recent in Amsterdam-Zuid geopende patisserie te komen vertellen, waarbij ze zich onderscheiden wil van de vele thuisbakkers … omdat zij juist wel een opleiding op dit gebied gevolgd heeft, zonder E-nummers werkt .. maar misschien nog wel het aller aller meest .... omdat ze de dochter van Kitty is. En Kirsten, je mag best een beetje trots zijn op hetgeen je bereikt hebt hoor!

Luister fragment

6FM in Business - Maandagavond 12 maart is het lijsttrekkersdebat Blaricum

Maandagavond 12 maart is het lijsttrekkersdebat Blaricum. BasBEL is de organisator. Onze eigen Kent Hanson presenteert die avond. Mocht u uw keuze nog niet gemaakt hebben, vanaf 20.00 uur bent u welkom in de Blaercom op de Schoolstraat, u weet to slager Paul Stut.

Luister fragment

6FM in Business - Gerard Beentjes

Gerard Beentjes RBNR RegionaalBekendeNederlander en geweldige dichter trof ons met twee mooie gedichten. Ook vertelde hij dat er voor de derde keer een poeziefestival in Laren komt in 2019.

Luister fragment

6FM in Business - Jules Alberga

Jules Alberga heeft ruim 40 jaar ervaring als Fysiotherapeut, hij vertelde ons alles over knie gewrichten, over skieen en het Nationaal ballet waar hij aan verbonden is. Ook vertelde Jules dat hij verbonden is aan De Hollandse 100 organisatie voor kinderen met lymfe kanker. U kan hem steunen via www.dehollandse100.nl . Team cyclists -forever-young zelf 5 euro is welkom.

Luister fragment