Fragment gemist

6FM in Business - Afsluiting Elephant Parade Laren met veiling in Singer

De Elephant Parade Laren wordt afgesloten met een veiling van 12 geƫxposeerde olifanten op 30 september in het Singer. Aanmelden om mee te bieden voor het goede doel kan nog via de redelijk voor de hand liggende website.

Luister fragment

6FM in Business - LinkaHome punt NL eigenaresse Aylin Dolgunyurek

De Huizense Aylin Dolgunyurek is eigenaresse van LinkaHome punt NL. Maar haar ambities stoppen niet bij dit bedrijf. Internationaal zaken doen, gebruik maken van de beheersing van de Turkse taal en bekend zijn met de cultuur zijn pluspunten die ze graag op korte termijn voor u te gelde kan en wil maken.

Luister fragment

6FM in Business - Release nieuwe EP Ellen Pels

Release nieuwe EP Ellen Pels

Luister fragment

6FM in Business - Huizer ondernemer Rinaldo Rijk van Ryks Gin

Huizer ondernemer Rinaldo Rijk is bekend van zijn bedrijf onder de naam Ryks Gin. Gin met de smaak van Limoen of Grapefruit. Maar inmiddels wel landelijk verkrijgbaar via de Gall & Gall, en omdat hij volgende week naar de USA vliegt, binnenkort wereldwijd verkrijgbaar, zo schatten wij in. #thissideofthemoon

Luister fragment

6FM in Business - 29 september start de Atelier route Blaricum vanuit Bolland n Bolland

De voormalige Bolland n Bolland studio (of voormalig theater Enzlin, of nog voormaliger Beschuitfabriek) is dit jaar de venue voor de overzichtstentoonstelling en de officiƫle opening van de Atelierroute Blaricum. Gerda Jellema, aka ... de meest charmante penningmeester vh Gooi eo vertelt, wat we dit jaar kunnen verwachten.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Beach Festival Huizen

Rubin Vos van OutVit vertelt over de vierde editie van het Beach Festival Huizen die zondag 17 september van start gaat.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Kunstmarkt in Huizen

Organisator Olga Dol vertelt over de kunstmarkt die plaatsvindt tijdens het Havenfestival in Huizen.

Luister fragment

6FM Zaterdag - De ontdekking van Laren

Teun Koetsier van de Historische Kring Laren is regelmatig te gast. Dit keer heeft hij het over de ontdekking van Laren door Jozef Israels in 1875 en legt een verband met de ophanden zijnde fusie.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Stadsfonds Hilversum

Het Stadsfonds Hilversum bestaat 2,5 jaar van de oorspronkelijke periode van 5 jaar waarvoor het werd ingesteld. Stadsfondsmanager Ingrid Geul vertelt over het fonds en over de evaluatie met de Raad van Advies die vorige week plaatsvond.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Tijdelijk burgemeester Niek Meijer Blarlcum

Van 11 tot 27 september 2017 ruilen Joan de Zwart-Bloch, burgemeester van Blaricum en Niek Meijer, burgemeester van Zandvoort tijdelijk van baan. We willen graag kennis maken met deze tijdelijke burgemeester en Niek Meijer was in de 6FM studio om te vertellen over zijn eerste week in Blaricum.

Luister fragment

6FM Zaterdag - Vleesetende planten in het Gooi

Onze vaste gast boswachter Thea Sciarone vertelt over de verschillende soorten grond in het Gooi. Op sommige plekken haalt het GNR bewust de rijke voedingsbodem weg om meer diversiteit te creeeren. Met name de zonnedauw, een vleesetende plant, doet het hier goed op.

Luister fragment

6FM Zaterdag - In en Uitmarkt Eemnes

Robert-Jan Vos licht toe wat er allemaal gebeurt in Eemnes op zaterdag 16 september.

Luister fragment