Nieuws | Sport

Zuidvogels verlengt contract met trainer tot medio 2019

Huizen. Juan Fernández Coto is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij HSV De Zuidvogels. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en zien ruimte voor verdere ontwikkeling.

Onder leiding van de temperamentvolle coach met Andalusische...

Lees verder

Rabobank sponsort Trappenbergloop

Huizen. Rabobank Gooi en Vechtstreek sponsort ook dit jaar weer de Trappenbergloop die door de Huizer atletiekvereniging Zuidwal wordt georganiseerd. Dat meldt Het Nieuwsblad voor Huizen

De loop vindt dit jaar plaats op 4 maart en Zuidwal kan dan ook...

Lees verder

70 jaar trouw lid van Zuidvogels

Huizen. Het gebeurt niet zo vaak dat iemand 70 jaar lid is van een vereniging. Maar zaterdag 6 januari kon voetbalvereniging Zuidvogels zo’n trouw lid in het zonnetje zetten. Jaap Doorn is 70 jaar aan de club verbonden.

Dat gebeurde in een bijeenkomst...

Lees verder

Eind januari bekend of nieuw parcours triatlon doorgaat

Huizen. Triathlon Huizen vindt dit jaar plaats op 10 juni. De wedstrijd gaat over een totaal nieuw parcours dat merendeels door Huizen gaat. Zo wordt het een echt Huizers evenement.

De laatste puntjes worden nu op de i gezet en eind januari hoopt de...

Lees verder

Beoogd nieuw bestuur Turnlust ’kijkt vooruit’

Huizen. ’Als er geen nieuw bestuur komt, wordt de ledenvergadering van 12 januari een opheffingsvergadering’. Stevige woorden eind vorig jaar van het afgetreden bestuur in een brief naar alle leden en op de website van turnvereniging Turnlust uit...

Lees verder

Schaaktoppers in Hilversum

Hilversum. Op dinsdag 9 januari zal er een speciale meet and greet met Nederlandse schaaktoppers Anish Giri Hans Böhm plaatsvinden in Foodhall Mout in Hilversum. Het evenement is voor iedereen toegankelijk.

Van 10.30 uur tot 12.30 uur kunnen bezoekers...

Lees verder

Laren hockeyster fit verklaard

Laren. De hockeyster Lisanne de Lange van Laren heeft groen licht gekregen om haar topsportloopbaan voort te zetten. Zij miste vorige maand met Oranje de finale van de World Hockey League

Een medische keuring gaf,omdat er aanwijzingen waren voor een...

Lees verder

AV Zuidwal start met racerunning lichamelijk beperkte atleten

Huizen. Atletiekvereniging Zuidwal was vorige week donderdag het toneel voor de ondertekening van de samenwerking tussen het Foppe Fonds en de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK).

Zij slaan de handen ineen om de aanschaf van racerunners...

Lees verder

Voetbaluitslagen van zaterdag 16 december

Regio. De zaterdagamateurs uit onze regio hebben hun laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld. Huizen verloor met 5 – 1 van Ajax. De Huizers sluiten deze eerste competitiehelft in mineur af. Zij behaalden een schamele 7 punten uit 13 wedstrijden en...

Lees verder

Crisis bij Turnlust

Huizen. Twee jaar na de feestelijke viering van het 75-jarig bestaan, is turnvereniging Turnlust Huizen in een diepe crisis beland. Dat meldt De Gooi – en Eemlander. Het bestuur is in september afgetreden en opvolging is nog niet gevonden.Gebeurt dat niet...

Lees verder

Voetbal van zaterdag 16 december

Regio. Als de weersomstandigheden meewerken spelen de zaterdagamateurs op 16 december hun laatste wedstrijd voor de winterstop. Eind januari wordt de competitie weer hervat.

Het programma ziet er als volgt uit:

Hoofdklasse B
Ajax...

Lees verder

Trainer Fred Roest stopt bij Laren '99

Laren. Trainer Fred Roest gaat aan het eind van dit seizoen weg bij voetbalclub Laren '99. Dat heeft hij het bestuur en de spelers laten weten. De hoofdtrainer vindt het tijd dat de club voor hem een opvolger gaat zoeken.

Laren ’99 is dit seizoen...

Lees verder

Grootste skiwedstrijd van Nederland bij De Wolfskamer

Huizen. Skiclub De Wolfskamer organiseert op zaterdag 9 december de grootste skiwedstrijd van Nederland. Ruim 600 skiërs doen mee aan deze Wolfskamer Triple 2017.

De Wolfskamer Triple is van oorsprong een strijd tussen wedstrijdskiërs uit...

Lees verder

Kinderen met en zonder handicap sporten samen

Huizen. Atletiekvereniging Zuidwal in Huizen is de eerste vereniging in Nederland die gebruik gaat maken van de Racerunner-regeling. Daarmee wordt het mogelijk dat kinderen met en zonder handicap samen sporten. Een RaceRunner is een soort driewielfiets zonder...

Lees verder

Succesvolle najaarscompetitie TV Huizen

Huizen. De tennissers van TV Huizen hebben op de afgelopen drie vrijdagavonden hun interne najaarscompetitie gespeeld. Vrijdag 24 november was de finale. Aan deze competitie deden 14 teams mee met in totaal 74 deelnemers.

Het team van Alberdien Moll...

Lees verder