Nieuws | Ongeval

Jongetje krijgt middag van zijn leven na aanrijding

Huizen. Een jongetje uit Huizen had zaterdag een geluk bij een ongeluk. Dat meldt onze mediapartner NH Nieuws. Hij werd aangereden door een parkerende bestuurder. Toen echter bleek dat hij geen ernstige verwondingen had, mocht hij als troost de politiesirenes...

Lees verder

Voetganger geschept

Huizen. Een voetganger is dinsdagochtend 13 februari geschept door een auto op de rotonde bij de Huizermaatweg en de Bovenweg. Dat meldt de Gooi – en Eemlander.

Het slachtoffer liep tijdens het ongeluk op het zebrapad en raakte gewond. De voetganger...

Lees verder

Man valt van balkon

Hilversum. Een man is zaterdagmiddag 3 februari van een balkon in Hilversum gevallen. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De man stond rond 14.00 uur op het balkon van een villa aan de Hollandselaan, toen hij door het mogelijk verrotte...

Lees verder

Gewonde bij kop-staart botsing

Huizen. Op de Huizermaatweg in Huizen zijn vrijdagmiddag 29 december  omstreeks 14:00 uur twee auto’s op elkaar gebotst. Daarbij is een automobiliste gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde vlakbij het voormalige kantoorpand Borgstede. Door...

Lees verder

Dorpsbelangen Huizen deelt vuurwerkbrillen uit

Huizen. De leerlingen van de groep 7 van basisschool de Springplank hebben van Dorpsbelangen Huizen een vuurwerkbril gekregen.

Zaterdag 30 december geeft de partij een vervolg aan deze veiligheidsactie. Dan deelt Dorpsbelangen Huizen vanaf 12:00 uur...

Lees verder

Meisje aangereden op rotonde

Huizen. Een automobilist heeft woensdagmiddag 20 december op de rotonde aan de Bestevaer met de Zuiderzee een meisje van haar fiets gereden. Dat meldt Het HuizerNieuws.

De automobilist haar waarschijnlijk over het hoofd. Zij kwam ten val. De ambulance...

Lees verder

Waterleiding gesprongen op Fauna in Huizen

Huizen. Op de Fauna in Huizen is aan het einde van de middag een waterleiding gesprongen. De straat staat blank. Er ontstond een sinkhole waar de auto van een omwonende in werd opgeslokt.

De melding kwam iets na 17:00 uur binnen bij de brandweer die...

Lees verder

Vier schapen gewond

Blaricum. Vier schapen zijn dinsdag 12 december gewond aangetroffen in een weiland nabij het Bosje van Six in Blaricum. Dat meldt De Gooi - en Eemlander. Van twee dieren waren de onderkaken zwaar verbrijzeld. Er zat niets anders op dan de dieren te laten inslapen...

Lees verder

Busje van Duitse band uitgebrand

Eemnes. Het verkeer op de A1 van Amsterdam naar Amersfoort heeft donderdagmiddag te maken gekregen met oponthoud. Bij het knooppunt Eemnes is het tourbusje van de Duitse band Querbeat in vlammen opgegaan. De band had opgetreden in Amsterdam en was op weg terug...

Lees verder