Nieuws | Lifestyle

IJssalon De Hoop valt weer in de prijzen

Blaricum. "Wij zijn in de prijzen gevallen", schrijft Caroline Kooij, eigenares van ijssalon De Hoop, op Facebook.

"Wij hebben met onze ijscreatie de tweede plaats van Nederland behaald tijdens de landelijke ijswedstrijden van het ambachtelijke ijscentrum...

Lees verder

Rookverbod bij hockeyclub Laren

Laren. Op hockeyclub Laren aan de Eemnesserweg mag sinds 1 januari van maandag tot en met zaterdag niet meer gerookt worden in de kantine en op het sportcomplex. "Dus ook niet op/om de velden" wordt nadrukkelijk gezegd. Dat meldt de Laarder Courant de Bel.Lees verder

CDA polst mening inwoners over koopzondag

Hilversum. Op social media tuimelen de politici nog steeds over elkaar heen over de koopzondagen in het centrum. Hoe denken de Hilversummers, de ondernemers en hun werknemers over het voornemen om de koopzondagen helemaal vrij te geven? Dat is wat het CDA wil weten...

Lees verder

Huizer wint ton bij Staatsloterij

Huizen. Bij de eerste Staatsloterij trekking van 2018 is een prijs van 100.000 euro netto gevallen op het online gekochte staatslot van een inwoner van Huizen. De gelukkige winnaar krijgt dit bedrag belastingvrij op zijn of haar rekening gestort.

Ook...

Lees verder

Nieuw duo voorzitters voor Hart van Huizen

Huizen. Agnes Haverkort van Avenue 't Gooi Makelaardij en Anne Marie Hesta van Anne Marie Womenswear zijn sinds begin dit jaar de nieuwe voorzitters van winkeliersvereniging Hart van Huizen.

Zij volgen het duo Gert Jan de Lange en Gert van den Broek...

Lees verder

Blaricumse aannemer Fokke van Alphen kookt op kerstavond voor cliënten van Voedselbank

Blaricum. Fokke van Alphen (52) en Jessica ten Broeke (38) gaan op kerstavond thuis koken voor mensen die het niet breed hebben. Zo'n dertig Gooise inwoners, al of niet met hun kinderen, mogen die avond aanschuiven bij de Blaricumse aannemer.

Fokke is...

Lees verder

Blaricummers krijgen de meeste kerstkaarten

Blaricum. De postbezorgers in Blaricum hebben het in deze tijd voor de Kerst waarschijnlijk weer druk. Want uit jaarlijks onderzoek blijkt dat de Blaricummers de meeste kerstkaarten van Nederland krijgen. In 2016 was dat gemiddeld 15 per inwoner. Dat melden onze...

Lees verder

Pepernotenfabriek Hilversum verkocht ruim 25.000 zakjes

Hilversum. De Pepernotenwinkel in Hilversum, die medio september de deuren opende en dinsdag om 18.00 uur dicht gaat, heeft in die periode meer dan 25.000 zakjes met pepernoten weten te verkopen.

En dus was de zaak aan de Kerkstraat - waar ruim vijftig...

Lees verder

Huizense Dieuwke Tijsen pakt prijs op Food Blog Awards 2017

Huizen. Foodblogger Dieuwke Tijsen heeft de hoofdprijs in de categorie “Special Interest Food Blog” in de wacht gesleept bij de Food Blog Awards 2017. Ze blogt op CleanEatingNow.

Dieuwke Tijsen is nu vier jaar actief met CleanEatingNow...

Lees verder

Theetuin Draaikom geopend

Huizen. Op zaterdag 23 september hebben wethouder Gerrit Pas en beleidsmedewerker Peter Corbeel de nieuwe Theetuin van de Buurt geopend in wijkcentrum de Draaikom in Huizen. De opening viel samen met het programma van Burendag 2017.

De wethouder verrichtte...

Lees verder