Nieuws | Entertainment

Veel verdriet om sluiting speelpark Oud Valkeveen

Naarden. De Bussumse Jos van der Voort is 88 jaar en de kleindochter van de oprichters van Speelpark Oud Valkeveen. Haar opa en oma begonnen het landgoed Valkeveen eind 1800.

Het speelpark gaat misschien voorgoed dicht en dat zou Jos verschrikkelijk...

Lees verder

Nieuwjaarsduiken in Eemnes en Huizen

Regio. In Huizen en Eemnes werden op 1 januari nieuwjaarsduiken georganiseerd. In totaal konden op zo’n 140 plekken in Nederland mensen georganiseerd het nieuwe jaar beginnen met een duik in het koude water.

In Eemnes doken ongeveer 20 mensen...

Lees verder

Hoofdsponsor voor 2e Nieuwjaarsduik Huizen

Huizen. De Nieuwjaarsduik in Huizen heeft een nieuwe hoofdsponsor die zijn naam voor twee jaar gaat verbinden aan dit evenement. Volgens de organisatie is hiermee een stap gezet in de richting van een jaarlijks terugkerende traditie aan de Zomerkade.
Lees verder

Utopia vertrekt uit Laren

Laren. Na 1149 afleveringen komt er een einde aan de realityserie Utopia. Het is inmiddels de langstlopende dagelijkse realityserie ter wereld en is gehuisvest op het voormalig defensieterrein Crailo in Laren.

Het SBS- programma moet noodgedwongen...

Lees verder

BEL hal wordt filmset

Eemnes. Zaterdag 2 december wordt de centrale hal van het BEL kantoor omgebouwd tot een ziekenhuishal. Dit gebeurt om een scene op te nemen voor een onderwijsfilm.

Centraal hieraan staat een team van superhelden die allerlei maatschappelijke problemen...

Lees verder

Do You Remember, Michael Jackson!

Overig. Zaterdag 25 november presenteert het 6FM programma Weekend Live een
twee uur durende special rond een van de meest succesvolle artiesten
van de 20e eeuw, Michael Jackson.

Vanaf 17 uur hoor je twee uur lang alleen maar hits van The...

Lees verder

24 uur Nederpop-marathon op Radio 6FM

Regio. Voor de derde keer presenteert streekomroep Radio 6FM: 24 Uur Scherp de Zeis. Op donderdag 7 december wordt er van 00.00 t/m 00.00 uur enkel Bruisend Nederpop uitgezonden via de verschillende uitzendkanalen van 6FM. Presentator Hylke Steggerda kruipt...

Lees verder

Amira in Huizen meer dan 2 miljoen keer bekeken

Huizen. De toegift O Sole Mio, op 9 december 2016 in Huizen gezongen door Amira Willighagen en de tenor Bas Heijnen, is op YouTube inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken. In april van dit jaar stond de teller op 1 miljoen.

Het Nijmeegse kindsterretje...

Lees verder