Eemnesser Koeien Trofee en het Eemnesser Koetje

Advertentie

Ligterink en De Wit

Hier adverteren?

Eemnes.

Wie krijgen dit jaar de Eemnesser Koeien Trofee en het Eemnesser Koetje?

Bent u ook zo benieuwd? Kom dan vrijdagavond 29 september aanstaande naar de Sport- en Vrijwilligersavond in De Hilt. Het Comité Eemnesser Koeien Trofee maakt dan bekend welke volwassene, groep en jeugdigen dit jaar de felbegeerde trofeeën gaan winnen.

In de categorie jeugd tot 18 jaar is team Eem 78 voorgedragen. In de categorie volwassenen individueel zijn Marijcke Beel, Kitty Harrison-Hilhorst , Myrte Klomp, Coby Koster, Ellen Scholten, Betsy Seure, Marko Havinga, Albert Overeem en Gerard Roodhart aanbevolen. In de categorie groepen volwassen zijn dat Wil en Piet v.d. Kuinder en Bregitta en Huub de Jong.

Eén ding hebben de voorgedragen kandidaten gemeen: ze hebben uitzonderlijke prestaties geleverd op maatschappelijk of op sportief gebied. Gezien de kwaliteit van de aanmeldingen dit jaar, wordt het een hele klus voor het Comité om de winnaars te bepalen.

Vrijdag 29 september beloofd de Sport- en Vrijwilligersavond als vanouds een gezellige avond te worden. Het programma start om 20.00 uur in De Hilt, Hasselaarlaan 1C in Eemnes. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Fragment

Zaterdag 30 september 2017 uitgezonden in 6FM Zaterdag

Meer over dit fragment


Meer nieuws

Eemnes Sport