Koninklijke onderscheiding voor mevrouw M.J.C. Willemsen-Vos

Advertentie

Ligterink en De Wit

Hier adverteren?

Laren.

Op 16 september 2017 ontving mevrouw Maria Johanna Christina Willemsen-Vos een Koninklijke onderscheiding. Zij krijgt die voor haar vrijwilligerswerk voor Woningbouwvereniging Van Erfgooiers in Laren. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Willemsen-Vos is bestuurslid van Woningbouwvereniging Van Erfgooiers. Het ‘woningbouwbloed’ zit echt in haar aderen: al 35 jaar zet zij zich in voor mensen met een laag- en middeninkomen in het krijgen van huisvesting in Laren en omgeving. Eerder deed zij dit als lid, later als secretaris en sinds 2007 als voorzitter.

De realisatie van complex De Omloop aan de Eemnesserweg/Jagersweg met 160 sociale huurwoningen was één van haar eerste gerealiseerde doelen. Daarna streed ze voor de realisatie van onder meer ouderencomplex Biezemdaal aan het Pastoor Hendrikspark en de jongerenhuisvesting in gebouw D’Erfgooier.

Wethouder Ton Stam van Laren reikte de onderscheiding uit tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van de woningbouwvereniging.


Meer nieuws

Laren Overig