Behandelcentrum in Voor Anker

Advertentie

Ligterink en De Wit

Hier adverteren?

Huizen.

De Amaris Zorggroep opent een nieuw Behandelcentrum voor ouderen in Voor Anker aan het Oranje Nassauplein in Huizen. Bewoners van Voor Anker maar ook inwoners uit Huizen kunnen hier terecht voor behandeling en advies bij gezondheidsvraagstukken.

Thuiswonende ouderen krijgen soms te maken met (complexe) gezondheidsproblemen; een beroerte, nieuwe heup en/of knie, artrose, evenwichtsstoornissen en dementie. De behandelaars van het Amaris Behandelcentrum zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen. Onder hun begeleiding kunnen ouderen werken aan hun gezondheid of herstel. ’Denk daarbij ook aan preventie, zoals een cursus valpreventie’, meldt de organsiatie.
In het Amaris behandelcentrum werken verschillende behandelaars die advies, ondersteuning, therapie en begeleiding bieden. ’Het behandelteam bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. Zij werken intensief met elkaar samen. Afhankelijk van de vraag zetten we één of meerdere behandelaars in om zorg en ondersteuning op maat te leveren.’

Bron: De Gooi- en Eemlander


Meer nieuws

Huizen Overig