Wessel Doorn lijsttrekker ChristenUnie Huizen

Wessel Doorn (Foto: ChristenUnie)

Wessel Doorn (Foto: ChristenUnie)

Huizen.

Wessel Doorn is opnieuw de lijsttrekker voor de ChristenUnie in Huizen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Doorn is hiervoor door het bestuur van de ChristenUnie Gooi-Noord gevraagd, op advies van de selectiecommissie.

Doorn is al vele jaren actief voor de ChristenUnie. Hij was lijsttrekker in 2010 en 2014 en is raadslid sinds 2010. Doorn: “Het is geweldig dat ik dat de afgelopen jaren heb mogen doen. Met nadruk op ‘mogen doen’, want raadslid zijn is voor mij dienstbaar zijn vanuit een christelijke overtuiging. Dat is wat mij motiveert. Perspectief bieden aan de mensen en hen tot hun recht laten komen. Ik zie er naar uit dat de komende jaren opnieuw te doen.”

Huizen staat voor grote veranderingen. De ChristenUnie is daarom dankbaar dat zij met Wessel Doorn een ervaren lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft. Doorn: “De vraag is toch: wel of geen fusie. Liefst als een zelfstandig Huizen, maar het is in ons aller belang verder te kijken om de regio sterker te maken. Hoe dan ook zal de ChristenUnie zich inzetten voor blijvend goede voorzieningen in Huizen. Dat mogen de mensen van ons verwachten.”


Meer nieuws

Huizen Overig