BEL-BOA wint kennisquiz

Anja Mol (links) krijgt de prijs van Esther Tensen (MB-ALL)

Anja Mol (links) krijgt de prijs van Esther Tensen (MB-ALL)

De BEL.

Anja Mol, BOA bij de BEL Combinatie, heeft een bijzondere prestatie geleverd. Tijdens de landelijke ‘Dag van de BOA’ op 15 mei 2017 won zij met maar één fout de MB-ALL kennisquiz. MB-ALL is een organisatie die onder meer handhavingsdiensten aan gemeenten levert.

Dat ze de prijs heeft gewonnen kan Mol eigenlijk nog steeds niet helemaal geloven: “Ik ben pas sinds januari van dit jaar BOA. Voor de opleiding moest ik zo ontzettend veel leren. En dat valt niet mee als je al 56 jaar bent. Mijn hele sociale leven lag op dat moment stil, want alles draaide om leren en sporten. Ik was dan ook heel verbaasd toen ik hoorde dat ik gewonnen had en cheque voor een weekend weg zou krijgen.”

Onder toeziend ook van haar trotse collega’s van Team Handhaving kreeg Mol de prijs uitgereikt door Esther Tensen, accountmanager bij MB-ALL. Tensen: “Het is echt heel knap van Anja. In totaal deden bijna 80 BOA’s mee aan de quiz. Daar zitten BOA’s tussen die al jaren meedraaien. En nu ik ook nog eens hoor dat Anja pas sinds januari BOA is, ben ik nog meer onder de indruk! Ze heeft de prijs terecht verdiend.”


Meer nieuws

De BEL Overig