Politie zoekt getuigen vernieling Hilversum

Advertentie

Zorgwijzer

Hier adverteren?

Hilversum.

De politie is op zoek naar getuigen van een drietal vernielingen in Hilversum. In de nacht van woensdag 31 mei op donderdag 1 juni werden twee auto’s en een invalide-auto op de kant en dak gelegd.

Woensdagnacht rond 01.30 uur kreeg de politie een melding dat er op de Kamerlingh Onnesweg een personenauto op zijn dak was gelegd. Een half uur later kwam een tweede melding van een invalide-auto die op de Daltonstraat op zijn kant was gelegd. En kort daarop volgde een derde melding van nog een personenauto die op de Marconistraat op zijn kant was gelegd. De aanwezige agenten stelden direct een onderzoek in, maar de verdachten waren er al vandoor.

In de nacht van zondag 28 mei op maandag 29 mei werd al eerder een personenauto op zijn dak gelegd. Ook deze vernieling wordt meegenomen in het onderzoek.

Heeft u iets gezien van de vernielingen van zondagnacht of woensdagnacht tussen 01:30 uur en 02:30 uur? Weet u wie de verdachten zijn? Beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie in Hilversum: 0900-8844 of meld het via www.politie.nl. Daar kunt u ook foto's en/of een filmpje uploaden.


Meer nieuws

Hilversum Hulpdiensten