BEL doet mee aan maand van amateurkunst

De BEL.

De BEL-gemeenten doen mee aan ‘Iktoon’. Dit is een landelijke campagne om de amateurkunst in het zonnetje te zetten. In de maand juni kunnen verenigingen en individuen die in hun vrije tijd creatief actief zijn, laten zien wat ze in huis hebben. Zij kunnen dit met iedereen delen door hun activiteit te melden op de website www.iktoon.nl.

De BEL Art kunstcommissie organiseert in het kader van Iktoon van 1 t/m 27 juni 2017 een BEL Art expositie in het BEL kantoor. Beeldend kunstenaars uit Blaricum, Eemnes en Laren kunnen zich tot 19 mei melden bij kees.kerkhof@belcombinatie.nl. Vermeld hierbij uw contactgegevens en een korte beschrijving van het kunstwerk waarmee u wilt exposeren.

Op vrijdag 30 juni 2017 wordt er (bij voldoende belangstelling) een avond georganiseerd om de maand van de amateuristische kunst af te sluiten. Deze slotavond is in het Bussumse Spant. U kunt zich opgeven bij mevrouw M.A. Taris- van Krevelen, van de Bel Combinatie of u/uw vereniging op wilt treden tijdens de grote slotavond. Zij is bereikbaar via e-mail: martina.taris@belcombinatie.nl of via telefoonnummer 14 035.


Meer nieuws

De BEL Overig