Lintjesregen in Huizen

Huizen.

Woensdagmorgen 26 april zijn in het gemeentehuis van Huizen negen Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Fons Hertog spelde de bijbehorende versierselen op.

De gedecoreerden zijn grafisch ontwerper Jaap Drupsteen, politieman Suat Delice, voetbalvrijwilliger Hans de Jong, oud-wethouder Frans Kolk, thuiszorgmanager Martha van Manen – Hissink, Veilig Verkeer Nederland vrijwilliger Jan Peet, watersportvrijwilliger André Vink en pakketbezorger en oud 'bladenman' André Visser. Ook de Naardense Henny Vos kreeg in Huizen een onderscheiding opgespeld. Onder andere voor haar werk bij Turnlust en de Stichting Reanimatie Huizen.

De gedecoreerden krijgen hun lintje voor hun grote en bijzondere verdiensten voor de samenleving. Zij zijn allen actief in een brede waaier van maatschappelijke functies, waarbij het accent ligt op vrijwilligerswerk.

Voor pakketbezorger André Visser kreeg de dag nog een bijzonder staartje. 'Zijn buurt' had voor hem een surpriseparty georganiseerd. Het buurtfeest vond plaats bij de speelplek aan de Zegge/Weegbree/Walstro.


Meer nieuws

Huizen Overig