GroenLinks Huizen schoont Bad Vilbelpark op

Advertentie

Zorgwijzer

Hier adverteren?

Huizen.

Zaterdag 25 maart is het landelijke opschoondag.Op deze dag ruimen vrijwilligers en organisaties door het hele land zwerfafval op. GroenLinks Huizen gaat aan de slag in het Bad Vilbelpark en nodigt iedereen uit mee te doen.

De landelijke opschoondag is een initiatief van Nederland Schoon. Nederland Schoon wil zwerfafval in Nederland voorkomen en bestrijden. Zij voeren campagnes tegen zwerfafval, doen onderzoek, adviseren bedrijven en zetten acties op.

GroenLinks Huizen wil graag samen met andere vrijwilligers meehelpen Nederland schoon te maken.Dit doen zij van 10:30 tot 12:00 in het Bad Vilbelpark. Voor aanvang wordt er verzameld bij de brug van de Vlie/Vecht richting Holleblok.

Heeft u een uurtje over aanstaande zaterdag en heeft u zin om ook uw steentje bij te dragen? GroenLinks zorgt voor de vuilniszakken, een kop heerlijke warme koffie en wat lekkers als dank. Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom om te komen helpen.Meer informatie: https://www.supportervanschoon.nl/acties-in-de-buurt/actie?id=38787


Meer nieuws

Huizen Overig