2 Inbraakmeldingen in Huizen

Advertentie

Zorgwijzer

Hier adverteren?

Huizen.

Afgelopen nacht zijn er 2 meldingen over pogingen tot inbraak bij de politie binnengekomen. Er worden getuigen gezocht. De eerste inbraak is gepleegd op maandag 27 februari 2017 tussen 03:10 uur en 03:17 uur in de omgeving van Duivenvoorde ter hoogte van Nijenrode in Huizen. Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.


De tweede inbraak is gepleegd op maandag 27 februari 2017 tussen 05:00 uur en 05:05 uur in de omgeving van Stam ter hoogte van Het Merk in Huizen. Signalement: 2 manspersonen, waarvan 1 iets met wit droeg. Nederlandse taal stem van mogelijk 15/16 jarige jongen.


Heeft u of een van uw huisgenoten:


- Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
- Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
- Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
- Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?


Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze pogingen tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).


Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een poging tot woninginbraak te voorkomen.

Bron: Politie (algemeen)


Meer nieuws

Huizen Overig