Huizer Bezemdagen

Vrijdag 18 augustus

Advertentie

Zorgwijzer

Hier adverteren?

Huizen.

Het Hart van Huizen is op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus 2017 een paradijs voor koopjesjagers. Twee dagen lang gaat letterlijk de bezem door de allerlaatste restanten van de uitverkoop. Men kan tijdens deze Huizer Bezemdagen profiteren van superkortingen, bodemprijzen en de finale megasale in het centrum van Huizen.

De nieuwe collecties op het gebied van mode, accessoires en lifestyle druppelen langzaam maar zeker de winkels binnen. Een groot deel van de vorige collectie is inmiddels de winkel uit. Maar wie geluk heeft, vindt tijdens de Huizer Bezemdagen tóch nog die ene jas, bril of paar schoenen mét extra hoge korting. Hoewel deze finale megasale twee dagen duurt, geldt het principe op=op. Wie van plan is tijdens deze dagen met fantastische aanbiedingen naar huis te gaan, doet er goed om op tijd te komen.

Van Goede Huizen
De meer dan 100 winkels en horecagelegenheden van het Hart van Huizen staan voor gastvrijheid, kwaliteit en service. Van kleding tot wijn, lekkernijen en kappers, bijzondere cadeaus en Huizer specialiteiten; ze zijn trots op hun producten, mooie winkels, authentieke dorp en gevarieerde aanbod. Niet voor niets komt alles uit ’t centrum van Goede Huizen!