Zomercursus met thema ‘Abstract’ bij Atelier Stawicki

Maandag 24 juli

Abstract werken

Abstract werken

Huizen.

Even lekker vier ochtenden achter elkaar voor jezelf, vier ochtenden lekker tekenen en schilderen en je verdiepen in alle aspecten van het abstract werken. Deze zomer kan dat, want Atelier Stawicki geeft twee keer een zomercursus van maandag 24 juli t/m donderdag 27 juli 2017 en van maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus 2017 van 10.00 uur tot 12.00 uur met het thema ‘Abstract, hoe doe je dat’.

De zomercursus is een vierdaagse mini-cursus, waar men aan de hand van enkele opdrachten en de nodige theorie vier dagen achter elkaar, abstract gaat tekenen of schilderen. Er worden verschillende onderdelen behandeld zoals materialen, kleur, diepte, ritme, compositie, etc.

De zomercursus kost € 60,- exclusief materiaal en een ieder krijgt een naslagwerk met alle theorie over abstract schilderen. Je kunt dus je eigen materiaal meenemen, maar het is ook mogelijk een materiaalpakket te bestellen.

Als u interesse heeft, dan kunt u zich aanmelden via de website www.atelierstawicki.nl/workshops, maar u kunt ook mailen naar atelierstawicki@gmail.com. U kunt hier natuurlijk ook terecht voor andere workshops en de cursus tekenen en schilderen die in september weer van start gaat. Atelier Stawicki is gevestigd in Huizen aan de Eemlandweg 7.