Generation Praise

Zondag 23 april

Huizen.

Op zondag 23 april 2017 is er om 19.00u weer Generation Praise in de Zenderkerk te Huizen. Het thema is „Jesus is …Koning der Joden”. De avond heeft de vorm van een Worship & Prayer Night, een format dat GP al een paar jaar hanteert op een GP avond in het voorjaar rond de paasdagen. Er is -zoals de naam al zegt- deze keer vooral veel aandacht voor gebed, aanbidding, zang en verootmoediging. Het beloofd weer een mooie en gevarieerde muzikale avond te worden.

De Zenderkerk (Borneolaan 30) is open vanaf 18.30u en GP begint dan om 19.00u. De band van GP speelt nummers die passen bij het thema.

Het GP programma is er voor mensen uit allerlei christelijke kerken en groepen maar staat vooral open voor bezoekers die de kerk niet zo goed kennen. Iedereen is dus van harte welkom. Na afloop van het programma is er gelegenheid om wat na te praten en blijft het nog gezellig.

Over Generation Praise
Al zo’n 14 jaar organiseert GP maandelijks in de periode september/mei een worship & praise dienst. Tijdens de avond kan er vol enthousiasme meegezongen worden met ‘gecoverde’ Engelstalige en Nederlandstalige liederen van diverse christelijke artiesten. De band heeft behalve de vaste kern van vorig jaar weer een aantal nieuwe, talentvolle leden; allemaal zeer gemotiveerd om een mooie, muzikale avond te verzorgen. Daarnaast is er een korte mediatie. Dit jaar n.a.v. het jaarthema: “Jesus is…”

Meer info www.generationpraise.nl
Reacties voorzitter@generationpraise.nl