Adverteren

6FM biedt (plaatselijke) ondernemers de mogelijkheid om hun producten en/of diensten onder aandacht te brengen bij de luisteraars van Radio 6FM. De scherpe tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar bij Radio 6FM.

In 2005 heeft onderzoeksbureau INTERVIEW NSS in opdracht van de Organisatie van Lokale Omroepen Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het bereik van de publieke lokale omroepen in Nederland. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat een kwart van de bevolking wel eens luistert publieke lokale radio. Ruim de helft van de bevolking kent de publieke lokale radiozender in de eigen woonplaats bij naam. Verder bleek uit het onderzoek dat een op de zes inwoners lokale omroep als de belangrijkste bron voor lokale informatie beschouwt.

Interessant daarbij is dat Radio 6FM meer is dan zomaar een publieke lokale radiozender. Radio 6FM is een streekomroep, die in grote delen van het Gooi alsmede in Eemland-Noord is te ontvangen via 92.0 FM, 105.1 FM en 106.2 FM, ether-bereik: 200.000 mensen. Daarnaast is Radio 6FM te ontvangen via de kabelnetten van Blaricum (3881 huishoudens), Eemnes (3090 huishoudens), Laren (4739 huishoudens), Huizen (18.000 huishoudens) en Hilversum (40.000 huishoudens). Tenslotte is Radio 6FM ook on line te ontvangen.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn en meer informatie wensen te ontvangen over adverteren op Radio 6FM kunnen reageren via info@6fm.nl.